Dacia Sandero Serie Limitée | Terwolde Dacia

Een uitgesproken design

Al bij de eerste aanblik toont de vernieuwde Dacia Sandero Stepway zijn kenmerkende uiterlijk door een nieuwe, meer uitgesproken chroomkleurige grille en opnieuw vormgegeven koplampen en achterverlichting volgens Dacia's nieuwe lichtsignatuur. De SUV-look benadrukt het stoere aspect van het design en dat is duidelijk te zien!

Een ruim interieur met hoogwaardige afwerking

Met zijn vijf volwaardige zitplaatsen kunt u ook medereizigers laten genieten van het comfort dat de vernieuwde Dacia Sandero Stepway te bieden heeft. Zijn royale binnenruimte laat u genieten van elk detail van zijn verzorgd afgewerkte interieur: nieuwe chroomkleurige afwerkingen, een nieuw stuurwiel, nieuwe 3D-bekleding, nieuwe handige opbergmogelijkheden, een nieuw 12 volts stopcontact achterin.

Technologieën om u het leven makkelijker te maken

Naast een stijlvolle vormgeving, biedt de vernieuwde Dacia Sandero Stepway u handige technologische functies. Hij is voorzien van onder andere het Media Nav Evolution-syteem, een achteruitrijcamera, Hill Start Assist, elektrisch bedienbare zijruiten met impulsbediening en cruisecontrol... De nieuwe Dacia Sandero Stepway zorgt ervoor dat u niets tekort komt en neemt u overal mee naar toe.