Dacia Sandero | Terwolde Dacia

Interieur Dacia Sandero

Het vernieuwde interieur van de Dacia Sandero biedt nu nog meer opbergruimte, onder meer dankzij de toevoeging van een centraal middenvak. In het vak in de voorportieren past een fles van 1,5 liter. Ook de achterportieren zijn nu voorzien van opbergvakken.

Exterieur Dacia Sandero

Het opvallende front van de Dacia Sandero toont het Dacia-logo dat fraai op de grille is geplaatst. Het ontwerp van de brede koplampen en de grille zorgt voor meer expressiviteit. Het opvallende en robuuste karakter van de Dacia Sandero is duidelijk zichtbaar aan de zijkant door de scherpe contourlijnen en prominente wielkasten die in het gehele Dacia modellen gamma terugkomen.

Dynamische en Zuinige Tce 90 Turbobenzinemotor

De Dacia Sandero beschikt over de nieuwe TCe 90 Stop & Start turbobenzinemotor. Deze motor is het nieuwe symbool van technische perfectie van de Renault-groep. Deze driecilinder turbobenzinemotor met een inhoud van 898 cm3 (cilinder van 0,9L) profiteert van downsizing-technologie en levert een vermogen van 90 pk. Met het Stop&Start-systeem (S&S) combineert dit kleine wonder op wielen plezier en rijgemak en is zuinig in verbruik. Deze motor is dynamisch, reactief en accelereert soepel.

Dacia Sandero Bi-Fuel uitvoering

De TCe 90-motor met Stop&Start is tevens leverbaar als Bi-Fuel uitvoering. Dankzij LPG kunt u flink besparen op uw brandstofkosten en hoeft u dankzij de ingebouwde LPG installatie niet in te leveren op uw bagageruimte. Het tanken van LPG is goedkoper dan benzine en de CO2-uitstoot is lager. Naast al deze voordelen, kunt u de bi-fuel versies aanschaffen voor een lagere prijs dan de benzine uitvoeringen! Ook is de Dacia Sandero Bi-Fuel uitvoering verkrijgbaar in Private lease! Voor alle prijzen en voorwaarden klikt u hier

Dacia introduceert een automaat: de Easy-R

Met de Easy-R automaat combineert Dacia comfort en rijplezier voor een zeer betaalbare prijs. Tegen een kleine meerprijs ten opzichte van de handgeschakelde benzine versies rijdt u al een Dacia Sandero automaat! De versnellingsbak is zuinig, comfortabel en praktisch. Het brandstofverbruik van de automaat is nagenoeg gelijk aan dat van de handgeschakelde benzineversies. In de ECO modus wordt nog minder brandstof verbruikt doordat automatisch de zuinigste versnelling wordt geselecteerd.

Betrouwbaarheid Dacia Sandero

Dacia garandeert langdurige betrouwbaarheid van zijn auto's en wint daarmee het vertrouwen van zijn klanten. Dacia test de auto's onder de meest extreme omstandigheden. Door ook nog eens klassieke tests op testbanken in de fabriek uit te voeren, worden de nieuwe auto's aan extreme tests in realistische omstandigheden onderworpen.

Prijs Dacia Sandero

De Dacia Sandero is verkrijgbaar vanaf € 13.730,-. De vanaf prijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.