Dacia Logan MCV - niet meer leverbaar | Terwolde Dacia

Prijskwaliteitverhouding Dacia Logan MCV

De nieuwe is Dacia Logan MCV, met 5 volwaardige zitplaatsen en een royale bagageruimte van 573 liter, is de beste in zijn klasse en biedt u zo maximale flexibiliteit. De handige functionele achterbank die 1/3 - 2/3 neergeklapt kan worden, zorgt ervoor dat u de laadruimte op eenvoudige wijze helemaal aan uw behoeften kunt aanpassen.

Interieur Dacia Logan MCV

De nieuwe Dacia Logan MCV heeft een nieuw donkergrijs of tweekleurig dashboard (afhankelijk van de uitvoering) met alle praktische functies, omlijsting van het tellerhuis in chroomkleur en intuïtieve bediening. De omlijsting van de ventilatieopeningen, het logo op het stuurwiel en het logo op de knop van de versnellingspook zijn verchroomd (afhankelijk van de uitvoering). De middenconsole van het dashboard wordt subtiel omlijst en past bij de portiergrepen en het stuurwiel (afhankelijk van de uitvoering).

Betrouwbaarheid Dacia Logan MCV

Dacia test de auto’s onder de meest extreme omstandigheden. Door ook nog eens tests op testbanken in de fabriek uit te voeren worden de nieuwe auto’s aan extreme, realistische omstandigheden onderworpen om de duurzaamheid te garanderen!

De Dacia Logan MCV Bi-Fuel uitvoering

De Dacia Logan MCV is tevens leverbaar als Bi-Fuel uitvoering. Dankzij LPG kunt u flink besparen op uw brandstofkosten en hoeft u dankzij de ingebouwde LPG installatie niet in te leveren op uw bagageruimte. Het tanken van LPG is goedkoper dan benzine en de CO2-uitstoot is lager. Naast al deze voordelen, kunt u de bi-fuel versies aanschaffen voor een lagere prijs dan de benzine uitvoeringen! Ook is de Dacia Sandero Bi-Fuel uitvoering verkrijgbaar in Private lease! Voor alle prijzen en voorwaarden klikt u hier! 

Prijs Dacia Logan MCV

De Dacia Logan MCV is uit productie gehaald en is niet meer leverbaar.