Dacia Lodgy | Terwolde Dacia

De Dacia Lodgy past zich aan uw behoeften aan

De Dacia Lodgy is een MPV die zich moeiteloos aan uw behoeften aanpast. U wilt meer bagageruimte in uw Dacia Lodgy? Alles is mogelijk! De achterbank van de tweede zitrij is in delen neerklapbaar (1/3-2/3). En hij kan, net als die van de derde zitrij, geheel worden weggeborgen, waarmee u van 7 naar 2 zitplaatsen gaat. U kunt ook de derde zitrij uit de Dacia Lodgy verwijderen.

De laadruimte van de Dacia Lodgy

De laadruimte van de Dacia Lodgy is onovertroffen. Deze biedt tot 2.617 liter bij 2 zitplaatsen en bij 7 zitplaatsen is er nog altijd 207 liter aan ruimte. Bovendien heeft de Dacia Lodgy een lage laadvloer, zonder drempel, waardoor u zware bagage moeiteloos inlaadt. U hoeft niet te kiezen tussen zitplaatsen of laadruimte. Met de Dacia Lodgy heeft u beide. Afhankelijk van de uitvoering.

De onbegrensde flexibiliteit van de Dacia Lodgy

De Dacia Lodgy biedt veel opbergruimte, handig verdeeld over het hele interieur, een opvallend ruim en toegankelijk opbergvak boven op het dashboard.

Prijs Dacia Lodgy

De Dacia Lodgy is verkrijgbaar vanaf € 20.930,-. De vanaf prijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.