Dacia Dokker | Terwolde Dacia

De multifunctionele Dacia Dokker

De Dacia Dokker is de eerste echte zogenoemde combispace in het Dacia-aanbod. Een handige, bijzonder multifunctionele auto die zich aan al uw behoeften aanpast. Of het nu gaat om plaats te bieden aan uw passagiers of om ruimte voor spullen: u beschikt altijd over het beste comfort. De Dacia Dokker is leverbaar met één en met twee zijschuifdeuren. De opening is de grootste in zijn klasse en biedt heel gemakkelijk toegang tot de achterbank.

Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend – de Dacia Dokker ze auto voldoet op slimme wijze aan al uw behoeften. Ongekend praktisch, verbazingwekkend veelzijdig. De Dacia Dokker biedt comfortabele zitplaatsen voor uw passagiers en een ongekende bagageruimte voor al uw spullen.

Dacia Dokker: ruimte en comfort

Door de bijzonder functionele, neerklapbare achterbank zijn de vijf zitplaatsen heel gemakkelijk in vier, drie of twee zitplaatsen te veranderen, al naar gelang uw behoefte. U beschikt u over een maximale laadruimte van wel 3m3. De bagageruimte van de Dacia Dokker biedt de grootste lengte op de automarkt: 1,16 m. De lage drempel en de twee asymmetrische achterdeuren (1/3-2/3) vergroten de toegankelijkheid. De Dacia Dokker combineert het laadvermogen van een kleine bestelauto met het comfort van een echte personenauto.Het volume van de bagageruimte varieert van 800 l (vijf zitplaatsen) tot 3,0 m3 (twee zitplaatsen).

Interieur Dacia Dokker

Het nieuwe en moderne interieur is no-nonsense en voorzien van praktische technologie en gericht op optimaal comfort voor de bestuurder en de andere inzittenden. Betrouwbaar en robuust... De Dokker heeft alle kwaliteiten die u van een Dacia verwacht. En net als voor alle auto’s in ons gamma geldt ook voor de Dokker een garantie van drie jaar of 100.000 km.

Functionele technologie in de Dacia Dokker

De praktische, efficiënte en 100% bruikbare techniek maken het leven in de Dacia Dokker aangenaam. Zo kunt u kiezen voor het MEDIA NAV-multimedia- en navigatiesysteem* dat volledig in het dashboard geïntegreerd is en uitgerust met een groot 7-inch touchscreen (18 cm). Het MEDIANAV biedt een navigatiesysteem met 2D- en Birdview 3D-weergave. Het systeem heeft een intuïtieve bediening en is tevens voorzien van een radio en Bluetooth® functionaliteit voor handsfree telefoneren of via audio-streaming naar muziek te luisteren. De USB- en jack-aansluitingen op het dashboard en de bediening vanaf het stuurwiel maken het geheel áf. U kunt ook kiezen voor Dacia Plug&Radio* met een grote display en bediening vanaf het stuurwiel, een cd-/mp3-speler, USB- en jack-aansluitingen op het dashboard en Bluetooth® functionaliteit.

Dankzij de Cruise Control* rijdt u ontspannen en veilig. En met de parkeersensoren* in de achterbumper wordt parkeren wel heel eenvoudig. Dacia weet hoeveel belang u hecht aan veiligheid. Met vier airbags, ABS met noodstopbekrachtiging, een elektronisch systeem voor stabiliteitscontrole (ESC) en ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes op de achterbank, is er in de Dacia Dokker alles aan gedaan om u en uw passagiers te beschermen.

* Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

Dacia motoren: dynamisch en zuinig

Dynamisch en zuinig, het beste van twee Werelden. De Dacia Dokker biedt keus uit uitzonderlijk zuinige motoren met lage gebruikskosten. Zonder dure en complexe technologie haalt de Dokker een brandstofverbruik die behoort tot de beste in zijn klasse. De Dokker biedt een krachtige dCi 90 met 90 pk (66 kW), met een verbruik van 4,5 l/100 km en een CO2-uitstoot van 118 g/km*. Daarnaast biedt de Dokker u een 1.2 TCe 115 pk (85 kW) – de benzinemotor met directe brandstofinspuiting van Renault – met een verbruik van 6,1 l/100 km*. De Dacia Dokker heeft alles in zich: het is een veilige auto voor uw gezin én een prestatiegerichte werkauto!

* Gecombineerd verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de geldende regelgeving.

Prijs Dacia Dokker

De Dacia Dokker is verkrijgbaar vanaf € 21.030,-. De vanaf prijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.