Dacia zakelijk leasen | Terwolde Dacia

Financial Lease Dacia

U kunt kiezen voor Financial Lease, dit betekent dat de in te zetten auto financieel op de balans komt te staan en u de auto in maandelijkse termijnen betaalt. U bepaalt op basis van looptijd, investering en restwaarde welk maandtermijn bij uw bedrijf past. Terwolde ondersteunt dit met aantrekkelijke rentetarieven, bijvoorbeeld 1,9%, 4,9% of 5,9%. Financial Lease is uit te breiden met een onderhoudscontract zodat u een vast maandbedrag betaalt, maar toch uw nieuwe auto op uw eigen balans heeft staan waardoor u kunt profiteren van de diverse fiscale voordelen.

Bij uitstek geschikt voor het MKB en voor ZZP’ers

Alleen de investering van de auto wordt gefinancierd en de auto komt op uw balans te staan. Het gefinancierde bedrag betaalt u in gelijke maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente.  Overige zaken, zoals verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden, heeft u in eigen beheer. 

Omdat de auto op uw bedrijfsbalans komt te staan bent u economisch eigenaar.  Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van fiscale voordelen als btw-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto.  U beslist zelf of u deze Renault houdt of dat u de auto inruilt voor een nieuwe Renault.

Aanpassingen auto meefinancieren

Ook voor de financiering van de op- en ombouw van uw bedrijfsauto(‘s) kunt u terecht bij Renault Business Finance. U bepaalt zelf wat u nodig hebt en wat u wilt meefinancieren; trekhaak, dubbele laadklep, koeling of sidebars. Het kan allemaal. U kunt uw maandlasten verlagen door aan het einde van de looptijd in één keer een slottermijn (restbedrag) te voldoen. 

Een slottermijn is gebaseerd op de restwaarde van de auto. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de verwachte inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. U kunt uw auto inruilen en de inruilwaarde gebruiken voor het voldoen van de slottermijn en als aanbetaling voor uw nieuwe Dacia met Financial Lease. U kunt natuurlijk ook in uw huidige Dacia blijven rijden, dan kunt u de slottermijn voldoen of doorfinancieren.

Operational lease Renault

Bij Operational Lease wordt u volledig ontzorgt: U stelt met een van onze specialisten uw auto samen, geeft het jaarkilometrage en looptijd aan en Terwolde zal u een aantrekkelijk leasetarief offreren. De leasemaatschappij zal eigenaar van de auto worden, dus financieel risico is voor u uitgesloten. Ook hierin zijn erg veel mogelijkheden, Terwolde zal de offerte aanpassen naar uw wensen en behoeften. Te denken valt aan verschillende looptijden, jaarkilometrages, wel of geen winterbanden, enz.

De modellenlijn van Dacia is zeer geschikt voor zakelijke aanschaf. Terwolde heeft meerdere aantrekkelijke modellen met 4%, 14% en 20% bijtelling. Onze verkoopadviseurs kunnen u helpen in het maken van verschillende keuzes, zoals de leasevorm, de periode, de juiste auto voor langere termijn en de keus voor onderhoud.

Full Operational Lease 

Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van Operational Lease, de zogenaamde “auto van de zaak”. Het is ook de meest uitgebreide vorm. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte te rijden kilometers betaalt de werkgever maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto opgenomen.

Full Operational Lease heeft geen invloed op de bedrijfsbalans. Omdat uitgegaan wordt van het gebruik en niet van bezit, hoeft de auto niet op de balans opgenomen te worden. Hierdoor heeft de auto geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft onaangetast

Netto Operational Lease

Wilt u een aantal autozaken liever zelf regelen? Dan is Netto Operational Lease een uitkomst. U houdt de verzekering, het onderhoud en de reparatie in eigen beheer. Renault Business Finance verzorgt voor u de financiering op maat. U geniet dan wel van de 24-uurs hulpdienst en de aantrekkelijke huurtarieven.

U kunt er ook voor kiezen om bepaalde componenten toe te voegen, zoals de brandstofpas, verzekering, reparatie & onderhoud en/ of vervangend vervoer. Sowieso profiteert u van dezelfde voordelen als bij Full Operational Lease zoals afschrijving op basis van de afgesproken contractduur, de off-balance financiering en de vaste leasetermijnen.

Short Lease

Wilt u liever geen langetermijnverplichting aangaan maar wel compleet ontzorgd worden op het gebied van mobiliteit? Kies dan voor shortlease. Er zijn al shortlease voertuigen beschikbaar vanaf 1 maand. Uiteraard is alles opgenomen in het maandbedrag.