Dacia Dokker Van | Terwolde Dacia

Dacia Dokker Van: robuust en betrouwbaar

Ook de Dacia Dokker Van heeft de vertrouwde eigenschappen van het merk Dacia. Deze bedrijfswagen beschikt wat betreft betrouwbaarheid en robuustheid dan ook over alle vereiste kwaliteiten. Hij is onder de zwaarste omstandigheden getest en bleek daarbij overal tegen bestand te zijn.

Techniek Dacia Dokker Van

Net als de andere leden van de Dacia-familie is ook de Dokker Van uitgerust met de bewezen technische oplossingen van de Renault Groep. Deze staan garant voor zijn solide karakter en prestaties. Bovendien geldt voor de Dokker Van een garantie van drie jaar of 100.000 km.

Interieur Dacia Dokker Van

Het interieur van de Dacia Dokker Van is comfortabel en kan van alle gemakkelijk worden voorzien. Aan de ergonomie is bijzonder veel aandacht besteed: de bedieningsknoppen zijn makkelijk bereikbaar, de verkrijgbare radio's zijn vanaf het stuur te bedienen. De leesbaarheid van de informatie op het dashboard is optimaal. In een Dacia Dokker Van zit u helemaal goed en beschikt u over moderne, simpele en handige zaken, zoals bijvoorbeeld het Dacia MEDIA NAV systeem (optioneel).

Laadvermogen Dacia Dokker Van

Met 750 kg* nuttig laadvermogen, een laadvolume van 3,3 m3 en een laadlengte van 1,9 meter, is de Dacia Dokker Van de oplossing voor elke professional. Hij is betrouwbaar en degelijk en heeft een groot laadvermogen, waardoor al uw materieel zonder problemen kan worden vervoerd. De standaard zijschuifdeur rechts vergemakkelijkt het laden en lossen. De laadvloer en zijwanden kunnen worden voorzien van beschermend materiaal. Uw Dokker Van behoudt, ook na intensief gebruik, zijn waarde. *Vanaf niveau Ambiance