Airco | Terwolde Dacia

Om het rijplezier in uw Dacia optimaal te houden is een goed werkende airconditioning van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste tempratuur in de auto, ook laat de airconditioning u genieten van de frisse lucht in uw auto. Vier belangrijke redenen waarom de airco van uw Dacia een periodieke uitgevoerde service beurt verdient:

 1. Kostenbesparing
  Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.
 2. Hygiëne
  Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de airco service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.
 3. Veiligheid
  Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleren wij de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele herstellingen voert Terwolde vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven
 4. Werking
  Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Dacia heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.