Dacia Sandero & Sandero Stepway

Rijd al een nieuwe Dacia voor € 269,- per maand

Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Dacia voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Naast het vaste maandbedrag betaalt u alleen nog voor tanken en wassen. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Dacia Private Lease iets voor u! Dacia Private Lease is o.a. beschikbaar op de nieuwe Dacia Sandero, de nieuwe Dacia Sandero Stepway, de Jogger, de nieuwe Dacia Duster en de 100% elektrische Dacia Spring! Voor deze modellen kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen. Wilt u liever een ander Dacia model leasen? Neem dan contact met ons op.Dacia Sandero uitvoering Essential kleur Bleu Iron/ Blauw bij Terwolde Dacia

Dacia Sandero

Vanaf € 269,- per maand
Dacia Sandero uitvoering Stepway Essential kleur Orange Atacama bij Terwolde Dacia

Dacia Sandero Stepway

Vanaf € 329,- per maand
Dacia Duster uitvoering Comfort kleur Brun Vision bij Terwolde Dacia

Dacia Duster

Vanaf € 359,- per maand

Dacia Private Lease bij Terwolde

Zorgeloos rijden met Dacia Private Lease. U hoeft alleen nog maar te tanken! Hiermee ervaart u het genot van een nieuwe Dacia voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, u betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

De voordelen van Dacia Private Lease:

  • Eén bedrag per maand voor alle autokosten, alleen de brandstof is voor uzelf
  • Geen onverwachte kosten
  • All-risk verzekerd (€ 350,- eigen risico bij schadegeval door eigen oorzaak)
  • Kosten van vervangend vervoer na 72 uur (vergelijkbare auto, binnen Nederland)
  • 24/7 pechhulp binnen heel Europa
  • De zekerheid van het Keurmerk Private Lease
  • Uw dealer is uw aanspreekpunt voor alle autozaken

Wanneer Private Lease?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease zeer geschikt voor u! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. U heeft dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als u een mobiliteitsbudget van uw werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden.


Wanneer kopen?

Wilt u de auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: Afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.