Dacia geeft zijn ambities in het C-segment vorm met een nieuwe zevenpersoons gezinsauto. De Dacia Jogger is de vierde pilaar onder de productstrategie van Dacia. De Jogger is een grote gezinsauto met plaats voor zeven personen, die het gamma van de volledig elektrische stadsauto Spring, de compacte Sandero en de nieuwe Duster nog verder aanvult. De Dacia Jogger is onderdeel van de strategie van Dacia om het modellengamma te vernieuwen; tegen 2025 verschijnen er nóg twee nieuwe modellen.


Veelzijdige gezinsauto

De Dacia Jogger is een veelzijdige gezinsauto die het beste van de diverse modelvarianten verenigt: de lengte van een stationwagon, de ruimte van een MPV en de stoere looks van een SUV. Het nieuwste Dacia-model vormt een segment op zichzelf en is een volwaardig lid van de Dacia-familie, met de beste verhouding voor wat betreft prijs en interieurruimte en de veelzijdigheid van een alleskunner.

Met een naam die associaties oproept met sport, avontuur en positieve energie helpt de Dacia Jogger de nieuwe merkidentiteit verder uit te dragen. De naam is kort, modern en internationaal en is een verwijzing naar zijn robuustheid en de veelzijdigheid. De Dacia Jogger geeft zijn bestuurder het gevoel dat hij een vriend voor het leven is voor zowel het dagelijkse leven van zijn gezin als voor avontuurlijke uitstapjes en het buitenleven.

Vanaf de introductie biedt de Dacia Jogger keuze uit twee motoren die voldoen aan de Euro 6D Full-emissienorm. De eerste is de TCe 100 Bi-Fuel LPG-motor en de tweede is de nieuwe TCe 110-benzinemotor voor extra vermogen en trekkracht. Dacia is de enige autofabrikant die zijn volledige modellengamma aanbiedt met keuze uit benzinemotoren en LPG Bi-Fuel-motoren.

Nieuw: de nieuwe Dacia Jogger Hybrid 140

Met de effectieve hybride-technologie rijdt u tot 80% van uw ritten in de stad volledig elektrisch en vermindert u uw brandstofverbruik tot wel 40%. De Jogger HYBRID 140 combineert twee elektromotoren met een verbrandingsmotor en hoeft niet aan een laadpaal aangesloten te worden. De batterij laadt zichzelf op als u vertraagt en remt.


De slimme automatische versnellingsbak in combinatie met het energiebeheersysteem optimaliseert de prestaties en het verbruik van de auto. De nieuwe Jogger Hybrid staat klaar voor een uitgebreide proefrit.


Lees hier meer over de Jogger Hybrid 140.

7 zitplaatsen - ruimte voor alles en iedereen

Comfortabel reizen met gezin of vrienden? In de Jogger hebben ook al uw passagiers op de tweede én derde zitrij heerlijk de ruimte. Gaan er minder mensen mee, maar bijvoorbeeld veel meer spullen? Haal eenvoudig de stoelen van de derde zitrij weg, en u creëert direct een immens grote bagageruimte.

5 zitplaatsen - flinke bagageruimte

Met deze indeling kunnen er 5 personen mee in uw nieuwe Dacia Jogger. Iedereen zit dan ruim en comfortabel. De auto heeft diverse opbergvakken en een flinke bagageruimte van 1,819 liter, als de achterste zitplaatsen geheel neergeklapt zijn.

Dacia media
Dacia Media Control Met Dacia Media Control-systeem wordt het leven aan boord gemakkelijker! Bedien uw audiosysteem vanaf uw stuurwiel of geef de radio-interface weer op uw telefoon. Gebruik uw telefoon voor eenvoudige toegang tot uw navigatiesysteem en geniet van een fijne rit.
Android Auto ™ en Apple Car Play ™ Verbind uw smartphone via Bluetooth ® en open uw favoriete apps rechtstreeks op het 8" scherm in de nieuwef Jogger.
Elektronische handrem De elektronische handrem is ergonomisch en eenvoudig in gebruik, zodat u kunt profiteren van verbeterde rij-eigenschappen.
Dacia Jogger
Dacia Jogger
Dacia Jogger
Dacia Jogger
Dacia Jogger
Dacia Jogger
Dacia Jogger
Kies voor de Dacia Jogger die het beste bij u past In welke Dacia Jogger rijdt u binnenkort onze showroom uit?