Nieuwe Dacia modellen Elke Dacia staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien biedt Dacia haar klanten een speciaal onderhoudsprogramma en handige aftersalesservices tegen een betaalbare prijs. De voertuigen van Dacia zijn goed doordacht, praktisch in gebruik en eenvoudig in onderhoud. Dacia staat ook voor een nieuwe manier van zakendoen: het merk biedt al zijn klanten voertuigen tegen de juiste prijs.

Dacia profiteert van de ervaring en kennis van de Renault Groep bij het ontwikkelen en produceren van robuuste, betrouwbare auto’s. Voor elke Dacia geldt een uitgebreide fabrieksgarantie van drie jaar met een maximum van 100.000 kilometer. Kortom: Dacia, een slimme keuze en een nieuwe manier van zakendoen. Bekijk het uitgebreide aanbod Dacia modellen, bekijk of uw model direct op voorraad is.

Let op: voertuigen van Dacia kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.
Uw auto inruilen? Doe een online taxatie