TOP occasions | Terwolde Dacia

Kwaliteitsborging
Met een Top occasion van Terwolde Renault  weet u zeker dat u 2e hands auto kiest die aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet.  Het Top Occasions label wordt alleen toegekend aan auto’s van maximaal 5 jaar of 100.000km

Betrouwbaar
Elke auto wordt voorzien van een voorinspectie. Oftewel: alle auto’s worden technisch en optisch grondig geïnspecteerd. Dit voorkomt verrassingen achteraf.Tevens kunnen wij u informeren over de historie, het brandstofverbruik en wat de bijkomende kosten per maand zullen zijn.  Bij Terwolde  weet waar u aan toe bent!

Wat mag u verder verwachten? 
Bij aanschaf van een Terwolde occasion krijgt u rijplezier, kwaliteit, waardevastheid en – bovenal – zekerheid kado. Ons occasionaanbod is zeer breed en gevarieerd. Wij hebben naast Renault- en Dacia occaisons  ook andere merken en bedrijfswagens. Zoekt u iets speciaals? Onze medewerkers denken graag met u mee en gaan voor u op zoek!

Wilt u meer weten?
De kosten voor het Top Occasion aflever pakket bedragen €795,-Neem direct contact op met een van onze medewerkers of maak een afspraak voor een proefrit.  

Gegarendeerde kilometerstand

Wij garenderen dat uw Occasion de juiste kilometerstand heeft.Onze Top Occasions worden allemaal gecontroleerd door de Stichting Nationale Autopas

Algemene Periodieke Keuring en onderhoud

Dacia top occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan 5 jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen Dacia top occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe APK-keuring

88 puntencheck

Uw Occasions wordt voor aflevering grondig onderworpen aan een 88 punten check.

Hierbij wordt gekeken naar het interieur, het exterieur en de motor. 
Meer over de 88 punten check leest u op deze pagina

Originele onderdelen

Mocht het nodig zijn, maken wij zo veel mogelijk gebruik van originele onderdelen. OP deze onderdelen krijgt u tot een jaar garantie

6, 12 of 24 mndn garantie

Een Dacia top occasion is maximaal 60 maanden oud en heeft maximaal 100.000 kilometer op de teller op het moment van aankoop. Een Dacia top occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 6, 12 of 24 maanden (of een kilometerstand van 30.000 km hoger dan de kilometerstand bij aflevering).

14 dagen omruil garantie

Wanneer u er binnen veertien dagen achterkomt dat de door u gekozen Top occasion toch niet helemaal bij u past, mag u de auto omruilen tegen een andere. Daar doen wij niet moeilijk over. Wij willen graag dat u tevreden bent over uw aankoop. 

Bekende historie

De auto- en onderhoudshistorie van uw auto zijn bekend bij Terwolde. Daardoor zijn er geen verrassingen: niet voor ons én niet voor u!