Wie zijn wij | Terwolde Dacia
Wie is Terwolde Renault

TERWOLDE RENAULT IS DÉ OFFICIËLE RENAULT EN DACIA DEALER VAN GRONINGEN EN DRENTHE

Sinds juli 2009 zijn wij gevestigd in Groningen, Hoogeveen en Emmen. Een paar maanden later kwamen ook Roden en Veendam daarbij. In september 2012 is de Terwolde vestiging in Delfzijl geopend. Vanaf 1 januari 2017 heeft Terwolde ook een vestiging in Assen.

Wij verkopen het volledige gamma nieuwe Renault- en Dacia’s. Naast particuliere verkoop zijn wij in onze vestigingen Groningen en Emmen voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling geschikt voor klein- en middenkader bedrijven. Ook hebben wij altijd minimaal 120 (top) occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken.

Terwolde beschikt over een uitgebreide Aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. Onze autotechnicus’ worden voortdurend geschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

VERTROUWEN

Betrokkenheid en vertrouwen zijn belangrijk voor Terwolde. Dit geldt voor zowel de onderlinge samenwerking- als in de communicatie naar u als klant. Dat een afspraak een afspraak is vinden we vanzelfsprekend. Prijzen worden vooraf gecommuniceerd en wij houden ons hieraan. Met z’n allen zijn wij trots op ons bedrijf en werken wij hard samen naar een nog beter resultaat.

MISSIE EN VISIE

Terwolde is een relatief jong bedrijf. Gestart in de crisis, voelen wij een nauwe verbondenheid tussen medewerkers en zijn wij trots op onze “nu al loyale klantenkring”. Terwolde heeft dan ook als ambitie gezien te worden als een betrouwbare, kwalitatieve, en vernieuwende dealer! Om dit te bereiken (onze missie) werken wij hard aan een goede basis: een hoge medewerkerstevredenheid. Wij zijn er van overtuigd dat dit resulteert in een hoge klantentevredenheid.

PGA NEDERLAND

Terwolde Renault is onderdeel van dealerconcern PGA Nederland. PGA Nederland is een dochter van de Franse onderneming PGA Group SAS, per 1 juni 2017 onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group een van de grootste automotive concerns van Europa.

PGA Nederland is ook actief in schadebedrijven (UAS), in- en export van auto's (NCT), leasing (MKB Lease) en als car dealer supplier (Elgersma). Kortom, veel verschillende merken en diensten met in totaal ruim 50 vestigingen die allen onder de overkoepelende holding van PGA Nederland vallen.