Multimedia systemen voor Dacia

Verbind uw smartphone met uw Dacia en krijg toegang tot al uw multimedia-content. De Dacia-multimediasystemen zijn ontwikkeld om u tijdens uw ritten te ondersteunen. Kijk voor alle details over deze multimedia systemen op de site van Dacia.

Media Display & NAV
Media display & Media Nav

Verbeter uw rijbeleving en maak dagelijkse ritjes eenvoudiger met het nieuwe geïntegreerde multimediasysteem, ontworpen voor meer comfort met handige functies.


Ontdek het Media Display, die is ontworpen om uw dagelijkse ritten te vergemakkelijken. Het kleurrijke menu op het 8" scherm is heel gebruiksvriendelijk en voelt snel vertrouwd.

Meer over dit systeem

Media NAV Evolution
Multimedia Nav Evolution

Vind uw favoriete radiostations, luister naar uw muziek via Bluetooth®, USB- en jack-aansluitingen, bel veilig met de Bluetooth®-koppelfunctie en nog veel meer.

Maak daarnaast gebruik van een 7" scherm dat perfect is geïntegreerd in het dashboard.

Meer over dit systeem

Media Control
Dacia Media Control Toepassing

Dacia Media Control, beschikbaar voor Android en iOS, is een handige, slimme toepassing met naadloze integratie met uw auto die is voorzien van het Dacia Media Control-multimediasysteem.

Door middel van de stuurwielbediening en de zogenaamde satelietknoppen op de pook achter het stuur kunt u de radio bedienen.

Dacia Media Control is zeer praktisch en slim en is perfect geïntegreerd in uw Dacia. De gebruiksvriendelijke interface helpt u om op een snelle en intuïtieve manier toegang te krijgen tot alle functies van uw telefoon én uw auto. U gebruikt Dacia Media Control bijvoorbeeld óók om de Driving Eco-functies van de auto aan te zetten en zo zuiniger te rijden.

Let op: deze functionaliteiten zijn alleen beschikbaar als u de app hebt geïnstalleerd op een smartphone.

Meer over dit systeem

Dacia Plug&Music


Dacia Plug & Music

Het Dacia Plug&Music-multimediasysteem bestaat uit een radio met een digitaal scherm, met jack- en USB-poorten op het voorpaneel en mogelijkheden voor Bluetooth®-telefonie en het streamen van audio. Stuurwielbediening en 4 luidsprekers zijn inbegrepen in dit systeem.