Dacia Spring 100% elektrisch
Dacia Spring. 100% elektrisch.

Tijdelijk al vanaf € 16.625 (incl. subsidie)

of Private Lease vanaf € 230 /mnd (incl. subsidie)

Een Dacia revolutie

Nieuwe en betaalbare elektrische mobiliteit. De nieuwe Dacia Spring markeert het begin van een nieuwe tijd, met elektrische mobiliteit voor iedereen. Voordelig, robuust, ruim én elektrisch. De nieuwe Dacia Spring combineert de merkwaarden van Dacia voor het eerst met een 100% elektrische motor. Geniet van de stilte en het gebruiksgemak tijdens al uw ritten in de stad en ver daarbuiten. De motor is geruisloos en geeft geen trillingen. De Dacia Spring is uitgerust met een batterij van 27,4 kWh en heeft een actieradius van maximaal 230 km met een gecombineerde WLTP-cyclus* en 305 km in een volledige WLTP-stadscyclus. Zo kunt u tot wel 6 dagen ritten maken in de stad zonder bij te laden!


Altijd en overal opladen

Gaat u uw Dacia Spring opladen? Neem even een lekkere pauze. Heeft u haast? Met een krachtige DC-lader (optioneel) laadt u de batterij bij een snellaadstation binnen een uur tot 80% op. Voor thuis opladen heeft u alleen een standaard stopcontact nodig. Wilt u toch sneller kunnen opladen? Plaats een Wallbox en laad uw auto op binnen 5 uur.

Maakt u gebruik van € 2.950 overheidssubsidie?

Elektrisch rijden met Dacia wordt zo wel heel aantrekkelijk. Vanaf 10 januari 2023 kunt u weer subsidie aanvragen voor een elektrische auto met een koop- of leaseovereenkomst die u heeft afgesloten op óf na 1 januari 2023. Het subsidiebedrag voor een nieuwe auto is € 2.950.

Kijk op rvo.nl/subsidies-financiering/sepp voor meer informatie over overheidssubsidie.

Het goedkoopste aanbod van Nederland!

Bij Terwolde koopt u tijdelijk een Dacia Spring uit voorraad met 10% korting! U rijdt de Dacia Spring al vanaf € 16.625! Dat is inclusief de € 2.950 EV overheidssubsidie.


U kunt de Dacia Spring ook private leasen vanaf slechts € 230 per maand. Dit is de goedkoopste Private Lease deal van Nederland!


Bekijk de actie hier

Gebruiksvriendelijk interieur Comfortabeler rijder en elke dag opnieuw eenvoudig manoeuvreren: onze uitrusting is praktisch en biedt comfort. Alle belangrijke functies vindt u terug in het MEDIA NAV-multimediasysteem met 7” touchscreen met Bluetooth® , Android Auto™ en Apple CarPlay™. Achter het stuurwiel heeft u een duidelijk 3,5” kleurenscherm met weergave van essentiële informatie, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare zijruiten ruitbediening voor en achter, airconditioning en nog veel meer.
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
100% elektrische Dacia Spring Welke Spring past het beste bij u?

Stad en land

De nieuwe Dacia Spring combineert de voordelen van een stadsauto met de robuuste kenmerken van een SUV. In de nieuwe Dacia Spring rijdt u met plezier stad en land af voor al uw bezigheden. Kom naar de showroom en ervaar de Dacia Spring zelf!

Enkele pluspunten van de Spring

  • Hoge bodemvrijheid
  • Robuuste voor- en achterbumper
  • Stoere dakdragers
  • Plaats voor 4 personen
  • 290 – 600 liter kofferruimte

Kom naar de Terwolde voor een échte proefrit!

Dacia Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Communicatie tarieven o.b.v. 48 maanden, 5.000 km/jaar en € 450 Eigen Risico. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Dacia Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Dacia-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk.Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van € 2.950,-. Kijk hier voor meer informatie

De Dacia Spring is uitgerust met een batterij van 27,4 kWh en heeft een actieradius van maximaal 230 km met een gecombineerde WLTP-cyclus* en 305 km in een volledige WLTP-stadscyclus.