100% elektrische Dacia Spring
De nieuwe Dacia Spring 100% Elektrisch. Exclusief voor iedereen. Vanaf € 18.550,- De Dacia Spring staat klaar bij Terwolde Dacia voor een comfortabele proefrit.

Maakt u gebruik van € 3.350,- overheidssubsidie?

In 2022 is er voor nieuwe elektrische auto’s € 71 miljoen subsidie beschikbaar. De overheid verwacht zo ongeveer 21.000 particulieren te kunnen helpen. De subsidie kunt u aanvragen nadat u een koop- of leaseovereenkomst hebt afgesloten. Tip: Blijf goed op de hoogte!


ALLES OVER OVERHEIDSSUBSIDIE

Een Dacia revolutie

Nieuwe en betaalbare elektrische mobiliteit. De nieuwe Dacia Spring markeert het begin van een nieuwe tijd, met elektrische mobiliteit voor iedereen.  Voordelig, robuust, ruim én elektrisch. De nieuwe Dacia Spring combineert de merkwaarden van Dacia voor het eerst met een 100% elektrische motor. Geniet van de stilte en het gebruiksgemak tijdens al uw ritten in de stad en ver daarbuiten. De motor is geruisloos en geeft geen trillingen. Met een batterij van 26,8 kWh geeft de nieuwe Spring u een actieradius tot wel 230 km* WLTP. Zo kunt u tot wel 6 dagen ritten maken in de stad zonder bij te laden!​

Gebruiksvriendelijk interieur Comfortabeler rijder en elke dag opnieuw eenvoudig manoeuvreren: onze uitrusting is praktisch en biedt comfort. Alle belangrijke functies vindt u terug in het MEDIA NAV-multimediasysteem met 7” touchscreen met Bluetooth® , Android Auto™ en Apple CarPlay™. Achter het stuurwiel heeft u een duidelijk 3,5” kleurenscherm met weergave van essentiële informatie, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare zijruiten ruitbediening voor en achter, airconditioning en nog veel meer.
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
100% elektrische Dacia Spring Welke Spring past het beste bij u?

Stad en land

De nieuwe Dacia Spring combineert de voordelen van een stadsauto met de robuuste kenmerken van een SUV. In de nieuwe Dacia Spring rijdt u met plezier stad en land af voor al uw bezigheden. Kom naar de showroom en ervaar de Dacia Spring zelf!


Zelf zien hoe de Dacia Spring rijdt?

Bekijk de virtuele proefrit op dacia.nl en ervaar het aantrekkelijke design, de compacte afmetingen en de nieuwe LED-lichtsignatuur. De Dacia Spring combineert de wendbaarheid van een stadsauto met de looks van een stoere SUV.


Enkele pluspunten van de Spring

  • Hoge bodemvrijheid
  • Robuuste voor- en achterbumper
  • Stoere dakdragers
  • Plaats voor 4 personen
  • 290 – 600 liter kofferruimte

Bekijk nu de virtuele proefrit en kom zelf naar de dealer voor een échte proefrit!