Dacia Spring 100% elektrisch
De nieuwe Dacia Spring 100% Elektrisch. Nu met € 2.950 overheidssubsidie.

Een Dacia revolutie

Nieuwe en betaalbare elektrische mobiliteit. De nieuwe Dacia Spring markeert het begin van een nieuwe tijd, met elektrische mobiliteit voor iedereen. Voordelig, robuust, ruim én elektrisch. De nieuwe Dacia Spring combineert de merkwaarden van Dacia voor het eerst met een 100% elektrische motor. Geniet van de stilte en het gebruiksgemak tijdens al uw ritten in de stad en ver daarbuiten. De motor is geruisloos en geeft geen trillingen. Met een batterij van 26,8 kWh geeft de nieuwe Spring u een actieradius tot wel 230 km* WLTP. Zo kunt u tot wel 6 dagen ritten maken in de stad zonder bij te laden!


Altijd en overal opladen

Gaat u uw Dacia Spring opladen? Neem even een lekkere pauze. Heeft u haast? Met een krachtige DC-lader (optioneel) laadt u de batterij bij een snellaadstation binnen een uur tot 80% op. Voor thuis opladen heeft u alleen een standaard stopcontact nodig. Wilt u toch sneller kunnen opladen? Plaats een Wallbox en laad uw auto op binnen 5 uur.

Subsidie aanvragen elektrische auto 2023

Elektrisch rijden met de Dacia Spring wordt zo wel heel aantrekkelijk. Vanaf 10 januari 2023 kunt u weer subsidie aanvragen voor een elektrische auto met een koop- of leaseovereenkomst die u heeft afgesloten op óf na 1 januari 2023. Het subsidiebedrag voor een nieuwe auto is € 2.950,-.

Kijk op rvo.nl/subsidies-financiering/sepp voor meer informatie over overheidssubsidie.

Gebruiksvriendelijk interieur Comfortabeler rijder en elke dag opnieuw eenvoudig manoeuvreren: onze uitrusting is praktisch en biedt comfort. Alle belangrijke functies vindt u terug in het MEDIA NAV-multimediasysteem met 7” touchscreen met Bluetooth® , Android Auto™ en Apple CarPlay™. Achter het stuurwiel heeft u een duidelijk 3,5” kleurenscherm met weergave van essentiële informatie, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare zijruiten ruitbediening voor en achter, airconditioning en nog veel meer.
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
Ervaar de Dacia Spring
100% elektrische Dacia Spring Welke Spring past het beste bij u?

Stad en land

De nieuwe Dacia Spring combineert de voordelen van een stadsauto met de robuuste kenmerken van een SUV. In de nieuwe Dacia Spring rijdt u met plezier stad en land af voor al uw bezigheden. Kom naar de showroom en ervaar de Dacia Spring zelf!


Zelf zien hoe de Dacia Spring rijdt?

Bekijk de virtuele proefrit op dacia.nl en ervaar het aantrekkelijke design, de compacte afmetingen en de nieuwe LED-lichtsignatuur. De Dacia Spring combineert de wendbaarheid van een stadsauto met de looks van een stoere SUV.


Enkele pluspunten van de Spring

  • Hoge bodemvrijheid
  • Robuuste voor- en achterbumper
  • Stoere dakdragers
  • Plaats voor 4 personen
  • 290 – 600 liter kofferruimte

Bekijk nu de virtuele proefrit en kom zelf naar de dealer voor een échte proefrit!


*Let op: voertuigen van Dacia kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.