Dacia Série Limitée Tech Road | Terwolde Dacia

Terwolde Dacia introduceert de Dacia Série Limitée Tech Road. Deze bijzondere uitvoering is de opvolger van de succesvolle Stepway en wordt gekenmerkt door de rode details in het in- en exterieur. Het is voor alle Dacia modellen de nieuwe topuitvoering met een rijke standaarduitrusting en onderscheidende designwielen. Ook worden de Dacia Série Limitée Tech Road modellen geleverd met nieuwe krachtige 1,3 liter turbobenzinemotoren

Proefrijden?

Bekijk de 5 uitvoeringen van de Dacia Série Limitée Tech Road in Rouge Fushion hieronder en vraag een proefrit aan!

Nieuwe 1.3 liter turbo motoren

De rijke standaarduitrusting van de Série Limitée Tech Road modellen bestaat onder andere uit elektronisch geregelde airconditioning (niet voor Lodgy en Dokker) en een MediaNav multimedia-/navigatiesysteem inclusief Apple Carplay & Android Auto. Voor de Duster, Lodgy en Dokker introduceert Dacia de nieuwe 1,3 liter turbo (benzine)motoren. De Duster is leverbaar met een TCe 130 GPF of TCe 150 GPF en de Lodgy en Dokker zijn er alleen met TCe 130 GPF. De Sandero wordt geleverd met een TCe 90 benzinemotor.

Speciaal ontworpen details

De nieuwe Série Limitée Tech Road uitvoeringen zijn voorzien van speciaal ontworpen, sportieve stoelbekleding en rode accenten in het interieur. Erg fraai is dat deze rode accenten ook terug komen in het luxe exterieur door middel van hoogglanzend zwarte spiegelkappen met rode striping, zwarte striping op de B-stijl en smaakvolle design wielen en lichtmetalen wielen 'Maldive' met rode naafdop voor de Duster. Kopers van een nieuwe Dacia Série Limiteé Tech Road hebben de keuze uit diverse fraaie carrosseriekleuren waaronder de aansprekende en nieuwe kleur 'Rouge Fusion', die je bij diverse Terwolde Dacia vestigingen kunt bekijken.

Aantrekkelijk geprijsd

De Duster Série Limitée Tech Road met TCe 130 GPF gaat € 23.780,- kosten. De versie met de krachtigere TCe 150 GPF heeft een meerprijs van € 600,-. De Sandero Série Limitée Tech Road is leverbaar met de TCe 90 & TCe 90 Easy-R motoren en is beschikbaar vanaf € 17.530,-. De Logan MCV Série Limitée Tech Road is leverbaar met de TCe 90 & TCe 90 Easy-R motoren en is beschikbaar vanaf € 18.430,-. Meer weten of alvast een offerte aanvragen? U bent van harte welkom bij één van de Terwolde Dacia vestigingen of vraag online een offerte aan.