Dé officiële Dacia en Renault dealer van Groningen en Drenthe

Dacia 15 jaar in Nederland!

Bekijk de Serie Limitée 15th Anniversary

van de Duster, Sandero en Logan

Goedkoper rijden met Bi-Fuel

Tijdelijk met 5 jaar garantie!

Bekijk onze voorraad

Een nieuwe Dacia met Private Lease

Al vanaf € 269,- per maand!

Uw auto direct verkopen?

Zonder een auto terug te kopen? Gewoon geld ontvangen op uw rekening?

Dat kan bij Terwolde! Nieuwsgierig?

DS: landing page keyvisual

Nieuwe Dacia modellen

Dacia occasions topdeals

Wat is uw auto waard?

Online werkplaatsplanner

Dacia Economy Parts

Economy Parts is ons label voor reparaties en vervangingswerkzaamheden aan Dacia modellen vanaf drie jaar. Dit label biedt een alternatief voor de originele Dacia onderdelen. Als er dus iets vervangen moet worden aan uw Dacia, dan zorgt Economy Parts voor een kwalitatieve en betaalbare oplossing. Meer weten? Lees dan verder.

Dacia Economy Parts

 

Terwolde, uw Dacia dealer in de regio

Terwolde Renault verkoopt het volledige gamma nieuwe Dacia- en Renault-modellen. Naast particuliere verkoop zijn wij in onze vestiging Groningen voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling, geschikt voor klein- en middenkader bedrijven. Ook hebben wij altijd minimaal 300 occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken.

Terwolde Dacia beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. Onze monteurs worden voortdurend geschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Met zes vestigingen is er altijd een Terwolde vestiging bij u in de buurt!