Dé officiële Dacia en Renault dealer van Groningen en Drenthe

Onbezorgd genieten deze winter?

Doe nú de Dacia Wintercheck voor slechts € 9,95

Meteen weg willen rijden in uw nieuwe Dacia?

Wij kennen het gevoel

Met deze drie aantrekkelijke opties is er altijd een Dacia voor iedereen

Een nieuwe Dacia met Private Lease

Al vanaf € 229,- per maand!

De nieuwe Dacia Duster

Opnieuw Shockingly Affordable

Bekijk de nieuwe Duster in één van onze de showrooms!

Uw auto direct verkopen?

Zonder een auto terug te kopen? Gewoon geld ontvangen op uw rekening?

Dat kan bij Terwolde! Nieuwsgierig?

DS: landing page keyvisual

Nieuwe Dacia modellen

Dacia occasions topdeals

Wat is uw auto waard?

Online werkplaatsplanner

Dacia Economy Parts

Economy Parts is ons label voor reparaties en vervangingswerkzaamheden aan Dacia modellen vanaf drie jaar. Dit label biedt een alternatief voor de originele Dacia onderdelen. Als er dus iets vervangen moet worden aan uw Dacia, dan zorgt Economy Parts voor een kwalitatieve en betaalbare oplossing.

 

Nieuwe Dacia Duster

 

Dacia presenteert de nieuwe Duster

Begin 2018 presenteerde Dacia de volledig nieuwe Duster. Na meer dan een miljoen verkochte exemplaren van de vorige generatie Dacia' s wordt opnieuw een spannend hoofdstuk geopend in de geschiedenis van Dacia. Lees er hier meer over.

 

Dacia Economy Parts

 

Pak uw BPM voorraadvoordeel!

Koopt u vóór 1 september 2018 een nieuwe Dacia bij Terwolde? Dan profiteert u van zeer aantrekkelijk voorraadvoordeel. Hoe dat kan? Er komt een andere testprocedure om nieuwe auto’s te testen in Europa. Hierdoor zullen de prijzen van nieuwe auto's per 1 september tot duizenden euro's stijgen.

Terwolde heeft een hele ruime voorraad Dacia modellen aangelegd, die nog vóór de ingang van WLTP geleverd kunnen worden. Naast het prijsvoordeel bieden wij u extra korting op deze voorraadauto's. Er was nog nooit een beter moment om te beslissen in welke nieuwe Dacia u de komende weken de weg op rijdt!

Meer over WLTP

Sinds juli 2009 is Terwolde gevestigd in Groningen, Hoogeveen en Emmen. Een paar maanden later kwamen ook Roden en Veendam daarbij. In september 2012 is de Terwolde vestiging in Delfzijl geopend. Vanaf 1 januari 2017 heeft Terwolde ook een vestiging in Assen.

Terwolde Renault verkoopt het volledige gamma nieuwe Dacia- en Renault-modellen. Naast particuliere verkoop zijn wij in onze vestigingen Groningen en Emmen voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling, geschikt voor klein- en middenkader bedrijven. Ook hebben wij altijd minimaal 200 occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken.

Terwolde Renault beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. Onze monteurs worden voortdurend geschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.