Extra ondernemersvoordeel op bedrijfswagens uit voorraad

Deze maand geeft Terwolde extra ondernemersvoordeel op Renault bedrijfswagens uit voorraad. Kiest u voor een van onze elektrische modellen? Dan ontvangt u € 550,- korting op een 22 kWh wallbox of laadpaal. Rijdt u liever in een diesel uitvoering? Ook dan profiteert u van voordeel met een accessoirescheque van € 750,- op de Renault Trafic of € 450,- op de Renault Express. Kom naar de showroom en kies uit onze ruime voorraad bedrijfswagens.

Daarnaast geldt bij aanschaf voor alle modellen:

  • Een hoog inruilvoordeel
  • Grote voorraad, dus snel rijden
  • Financial Lease vanaf 0% rente

Subsidie elektrische bedrijfswagens

Als zakelijke klant kunt u bij aanschaf van een 100% elektrische bedrijfswagen aanspraak maken op overheidssubsidie. Het subsidievoordeel op een Renault Kangoo E-Tech electric bedraagt hiermee tenminste € 2.969,- en op een Renault Master E-Tech electric zelfs € 5.000. Lees hier meer over deze subsidieregeling.


30x Renault Express

Vanaf € 18.651 excl. BTW ¹

Accessoirescheque t.w.v. € 450,-


De Renault Express is een ruime en zuinige bedrijfswagen. Met zijn praktische en moderne design is hij ideaal voor uw dagelijkse werkactiviteiten. Deze bestelauto heeft een perfect ergonomisch interieur met de grootste opbergruimte (48 l) rondom de chauffeur en de bijrijder in zijn klasse. Plus een functionele en flinke laadruimte van 3m3.

Bekijk voorraad


52x Renault Trafic

Vanaf € 26.931 excl. BTW ²

Accessoirescheque t.w.v. € 750,-

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Renault Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie.


Bekijk voorraad


40x Renault Kangoo

Vanaf € 20.966 excl. BTW ³

€ 550,- korting op een 22 kWh Mobilize wallbox of laadpaal (E-Tech electric)

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric biedt een laadvolume tot 4,9 m3, een laadvermogen tot 800 kg en maar liefst 1.500 kg geremd trekvermogen. Als zakelijke klant kunt u aanspraak maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van de Kangoo E-Tech electric.

Bekijk voorraad


48x Renault Master

Vanaf € 34.787 excl. BTW ⁴

€ 550,- korting op een 22 kWh Mobilize wallbox of laadpaal (E-Tech electric)

De nieuwe uitgebreide uitrusting en slimme rijhulpsystemen van de Renault Master zorgen voor ultiem gemak tijdens het dagelijkse werk. De voorzijde van de nieuwe Renault Master is totaal anders dan zijn voorganger. Dankzij de verhoogde motorkap, verchroomde grille, en zijn C-vormige led dagrijverlichting straalt hij een industriële en moderne look uit. Het compleet nieuwe dashboard zorgt voor een strakke uitstraling. Meer weten over de E-Tech electric uitvoering van de Renault Master?


Bekijk voorraad

1. Genoemde vanafprijs betreft de Renault Express dCi 75 6MT Comfort. 2. Genoemde vanafprijs betreft de Renault Trafic dCi 110 L2H1 T30 6MT GB Business. 3. Genoemde vanafprijs betreft de Renault Kangoo Blue dCi 75 6MT Comfort. 4. Genoemde vanafprijs betreft de Renault Master dCi 135 T33 L2H2 FWD GB comfort. 5. De overheid biedt een subsidie op de aanschaf van 100% elektrische bedrijfswagens. Deze subsidie geldt voor ondernemers (ook non-profitinstellingen) en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Het subsidievoordeel op een Renault Kangoo E-Tech 100% electric bedraagt hiermee tenminste € 2.969. geldig zolang de voorraad strekt en verkoopprijzen zijn excl. btw. 6. Actie loopt tot 30 juni 2023 met een uiterste registratiedatum van 30 november 2023. Schrijffouten voorbehouden. © 04-23