Kom naar de Renault Super Weken bij Terwolde

Profiteer tijdelijk van voordeel tot wel € 5.900 incl. subsidie, een gratis Renault Premium pas en 2 maanden gratis verzekering op een nieuwe Renault uit voorraad. Omdat uw nieuwe Renault op voorraad staat is deze direct leverbaar en kunt u dus snel rijden. Kom langs in een van onze showrooms voor een proefrit en laat u uitgebreid informeren door onze verkoopadviseurs. Wilt u uw auto inruilen, laat deze dan door ons taxeren. Bij Terwolde krijgt u namelijk altijd de hoogste inruilprijs voor uw huidige auto.

Bekijk hier onze voorraad met actiemodellen. Gaat u ook voor de beste deal?

Óf kies voor de 5 zekerheden van Renault

Extra zekerheid? Kies nu voor de complete Renault Clio, Captur, Arkana, Austral E-Tech full hybrid of de Megane E-Tech electric en profiteer van de vijf zekerheden van Renault!


Tot € 2.500 extra inruilwaarde 

Bekijk de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang tot € 2.500 extra inruilwaarde.


5 jaar garantie

Gratis verlengde garantie van 5 jaar tot 80.000 km


Financiering met 1,9% rente 

Financier uw nieuwe Renault tegen een scherpe rente met een looptijd van 36 maanden.


Rijden in 2023

Rij nog voor het einde van het jaar in een nieuwe Renault en bespaar tot € 1.000 BPM-verhoging


5 jaar routeservice Europa

Voor hulp bij pech onderweg door heel Europa.

Maximale korting is op basis van de Renault Twingo Electric incl. overheidssubsidie van € 2.950. 1. Tot € 2.500,- extra inruilwaarde bovenop de inruilwaarde van Autotelex (zie voor meer informatie alinea 5 over de online taxatie tool). Bij aankoop van een nieuwe Renault Espace kan deen particuliere klant kosteloos een onderhoudscontract afsluiten voor een periode van 3 jaar met een maximum van 50.000 kilometer. Met Renault Flex Choice kan een particuliere klant de aankoop van een nieuwe Renault personenauto financieren en profiteren van een lagere rente bij aanschaf van de services verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) en onderhoudscontract. Renault Flex Choice is te combineren met het voordeel. Niet mogelijk in combinatie met andere acties en de Private Lease aanbiedingen. Bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto uit voorraad kan een particuliere klant gebruik maken van een financiering met gunstige rente van 1,9%. Voor een (uitsluitend indicatieve) waardebepaling van de huidige auto, kan een particuliere klant gebruik maken van de automatisch gegenereerde taxatie gebaseerd op de Autotelex Koerslijst handelswaarde. Kijk hier voor uw aantrekkelijke inruilvoorstel en de extra inruilwaarde per model. Deze actie is geldig tot en en met zaterdag 30 september 2023. Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Kijk hier voor de uitgebreide actievoorwaarden.