September is bedrijfswagenmaand bij Terwolde

Als ondernemer is uw tijd kostbaar en wachten past niet in uw drukke planning. Gelukkig zijn onze Renault Bedrijfswagens altijd direct uit voorraad leverbaar en net als u Ready to Go. Profiteer bovendien van voordeel oplopend tot wel € 5.350 én een aantrekkelijke financiering van 1,9%. Stap vandaag nog in en rijd gelijk weg!

Wees er op tijd bij!

Naast bovenstaand voordeel profiteert u ook nog van BPM voordeel tot € 16.000. Vanaf 2025 geldt er namelijk ook bijtelling op bedrijfswagens. Daarom is het juist nu extra aantrekkelijk om uw wagenpark uit te breiden of te vernieuwen met de direct uit voorraad leverbare modellen: Express, Kangoo, Trafic en Master. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Lees hier meer over de belangrijke veranderingen voor bedrijfswagens vanaf 2025.


Bekijk onze bedrijfswagenvoorraad


Renault Express

De Renault Express is een ruime en zuinige bedrijfswagen. Met zijn praktische en moderne design is hij ideaal voor uw dagelijkse werkactiviteiten.

 • Flinke laadruimte van 3m³
 • Veilig en comfortabel rijden
 • Veel ombouwmogelijkheden

Deze bestelauto heeft een perfect ergonomisch interieur met de grootste opbergruimte (48 l) rondom de chauffeur en de bijrijder in zijn klasse. Plus een functionele en flinke laadruimte van 3m3.

Kom langs voor de Bedrijfswagenmaand bij Terwolde en ontvang € 2.450 voordeel op een Renault Express uit voorraad.

Kies direct uit voorraad met financiering vanaf 1,9%


Renault Kangoo

De 100% elektrische Renault Kangoo is nu ook leverbaar in een verlengde versie. Nu nog veelzijdiger en breder inzetbaar voor de veeleisende professional.

 • 1.500 kg trekgewicht
 • tot 300 km actieradius
 • 170 km laden in 27 minuten

Kom langs voor de Bedrijfswagenmaand bij Terwolde en ontvang € 2.250 voordeel op de Kangoo E-Tech electric L2-versie uit voorraad. Nu nog veelzijdiger en breder inzetbaar voor de veeleisende professional.

Kies direct uit voorraad met financiering vanaf 1,9%


Renault Trafic​

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Renault Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie.

 • Optimaal laadvolume van 8,9m³
 • Dé modulaire bedrijfswagen
 • Maximale veiligheid

Kom langs voor de Bedrijfswagenmaand bij Terwolde en ontvang € 5.050 voordeel op een Renault Trafic uit voorraad.

Kies direct uit voorraad met financiering vanaf 1,9%


Renault Master

De nieuwe uitgebreide uitrusting en slimme rijhulpsystemen van de Renault Master zorgen voor ultiem gemak tijdens het dagelijkse werk. De voorzijde van de nieuwe Renault Master is totaal anders dan zijn voorganger. Dankzij de verhoogde motorkap, verchroomde grille, en zijn C-vormige led dagrijverlichting straalt hij een industriële en moderne look uit. Het compleet nieuwe dashboard zorgt voor een strakke uitstraling.

 • Gemakkelijk in- en uitladen
 • Ombouw en maatwerk
 • Uitstekende prestaties

Kom langs voor de Bedrijfswagenmaand bij Terwolde en ontvang € 5.350 voordeel op een Renault Master uit voorraad.

Kies direct uit voorraad met financiering vanaf 1,9%

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de bedrijfswagen die bij u past. Het is uiteraard ook mogelijk uw nieuwe bedrijfswagen te financieren met Renault Flex Financial Lease. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

De overheid biedt een subsidie op de aanschaf van 100% elektrische bedrijfswagens. Deze subsidie geldt voor ondernemers (ook non-profitinstellingen) en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Het subsidievoordeel op een Renault Kangoo E-Tech 100% electric bedraagt hiermee tenminste € 2.969. Geldig zolang de voorraad strekt en verkoopprijzen zijn excl. btw. Genoemd voordeel geldt enkel op voorraadmodellen. Actie loopt tot 30 september 2023 met een uiterste registratiedatum van 30 november 2023. Schrijffouten voorbehouden. © 09-23