Eclipse Cross PHEV

Nu tijdelijk met € 2.000* electric bonus (op=op)

Profiteer vandaag nog van € 2.000 Electric Bonus op de Eclipse Cross PHEV. Dit rijk uitgeruste model is direct uit voorraad leverbaar. Wees er wel snel bij want de voorraad is beperkt!

Ontdek meer

Laadpas

De rest van het jaar gratis laden*

Bovenop de Electric Bonus komt een laadpas waarmee de rest van 2023 gratis publiek geladen kan worden. Maak snel een afspraak voor een proefrit.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Ontdek de krachtige en efficiënte Mitsubishi Eclipse Cross PHEV - de perfecte combinatie van een benzinemotor en elektromotor. Met Super-All Wheel Control (4WD) biedt deze auto uitstekende grip en controle op elk type terrein. Het gecombineerde vermogen van 138 kW (188 pk) en het maximale trekgewicht van 1.500 kg maken deze auto perfect voor dagelijks gebruik en avontuurlijke trips. Met een brandstofverbruik van slechts 2,0 l/100 km (gecombineerd, WLTP) en een elektrische actieradius van 45 km (WLTP) is deze auto ook nog eens zeer efficiënt. En met 5 jaar fabrieksgarantie kunt u met een gerust hart genieten van de Eclipse Cross PHEV.

*Actie geldig op nieuwe klantverkochte orders van 1 mei tot en met 30 juni 2023 en een kentekenregistratie op uiterlijk 30 juni 2023. Deze actie is niet van toepassing op fleet- en (private)lease orders. Eclipse Cross PHEV Intense en Business Editions zijn uitgesloten van deze actie.