Renault business modellen

Renault denkt mee met de zakelijke rijder. Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven, maar de bijtelling wordt bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel. Renault verwerkt dat voordeel nu direct in de catalogusprijs. Zo profiteert u als zakelijke rijder van een zeer gunstige bijtelling. Lees hier meer over bijtelling

MEGANE Business

Bijtelling vanaf € 178,- per maand

Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling. De nieuwe Renault MEGANE Business is dé oplossing voor de zakelijke rijder die ook privé rijdt en bijtelling betaalt. Zakelijke rijders profiteren van een rijk uitgeruste auto tegen een zo laag mogelijke bijtelling.

De Renault MEGANE Business ZEN heeft een CorNav navigatie-systeem, parkeersensoren voor én achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels mee. De extra uitrusting van een Renault MEGANE Business Edition One bestaat uit het CorNav navigatie-systeem met het grote 9” scherm, het 10,2” cluster voor het instrumentarium, lederen bekleding met stoelverwarming, verwarmd stuurwiel, achteruitrijcamera en speciale 17” lichtmetalen wielen.

ONTDEK DE MEGANE BUSINESS

MEGANE Estate Business

Bijtelling vanaf € 178,- per maand

De nieuwe Renault MEGANE Estate Business is dé oplossing voor de zakelijke rijder die ook privé rijdt en bijtelling betaalt. Zakelijke rijders profiteren van een rijk uitgeruste auto tegen een zo laag mogelijke bijtelling.

De Renault MEGANE Estae Business ZEN heeft een CorNav navigatie-systeem, parkeersensoren voor én achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels mee. De extra uitrusting van een Renault MEGANE Estate Business Edition One bestaat uit het CorNav navigatie-systeem met het grote 9” scherm, het 10,2” cluster voor het instrumentarium, lederen bekleding met stoelverwarming, verwarmd stuurwiel, achteruitrijcamera en speciale 17” lichtmetalen wielen.

ONTDEK DE MEGANE ESTATE BUSINESS

TRAFIC Business

Bijtelling vanaf € 219,- per maand

Laat zien dat het goed gaat met uw zaak. En kies voor een Renault TRAFIC Business met een in carrosseriekleur meegespoten voorbumper en machtige 16” wielen met wieldop ‘Paris’. Voor een optimaal zicht profiteert u van de verhelderende LED PURE VISION koplampen die tevens zijn voorzien van LED-dagrijverlichting. Parkeren is van nu extra eenvoudig, dankzij de standaard parkeersensoren in de achterbumper.

De Renault TRAFIC Business wordt standaard geleverd als gesloten bestel in de lengte 2 /hoogte 1. Daarmee profiteert u van een praktische en hoekige laadruimte met een laadvolume van 6.03 m3 en een laadlengte van 2.90 meter. Ook is de Renault TRAFIC Business leverbaar als Gesloten Bestel en Dubbele Cabine en heeft u de keuze uit een handbak of automaat.

ONTDEK DE TRAFIC BUSINESS

CLIO Business

Bijtelling vanaf € 121,- per maand

Extra opties op de CLIO Business zijn een CoreNav navigatiesysteem, parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en een met leder bekleed stuurwiel.

U wordt goed beschermd dankzij de noodstopbekrachtiging, Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist en de vele veiligheidssystemen, waaronder voetgangersdetectie. De Renault CLIO is uit te rusten met de nieuwste Renault EASY DRIVE-oplossingen. Zoals de Around View Monitor en Easy Park Assist.

ONTDEK DE CLIO BUSINESS

CAPTUR Business

Bijtelling vanaf € 145,- per maand

Extra opties op de Renault CAPTUR Business zijn een CoreNav navigatiesysteem, parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en 16” stalen wielen met wieldoppen.

Het moderne zakenverkeer vraagt om moderne en gebruiksvriendelijke technologieën. De nieuwe Renault CAPTUR Business is uitgerust met deze allernieuwste technologieën, zoals Active Emergency Braking, Lane Keep Assist en Safe Distance Warning. Zo maakt de Renault CAPTUR Business weer een stap richting autonoom rijden.

ONTDEK DE CAPTUR BUSINESS

Renault E-TECH Business modellen

MEGANE Estate Business Plug-in Hybrid

De nieuwe Renault MEGANE Estate Business Plug-in Hybrid biedt de responsiviteit en het comfort van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride. Daarnaast heeft hij een lagere CO2-uitstoot.

Plug-in hybride (PHEV) is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto. Bij een PHEV beschikt de auto over een brandstofmotor en een grotere batterij, die u met een stekker kunt opladen. Hierdoor kunt u tot 65 kilometer volledig elektrisch rijden, en kunt u voor de aandrijving van de wielen, zowel de batterij als de brandstofmotor aanspreken.

Renault CAPTUR Business Plug-in Hybrid

De nieuwe Renault CAPTUR Business is ook beschikbaar als Plug-in Hybrid. De nieuwe Renault CAPTUR Business E-TECH Plug-in Hybrid biedt de responsiviteit en het comfort van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride. Ook zorgt de E-TECH technologie voor een lagere CO2-uitstoot.

Plug-in hybride (PHEV) is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto. Bij een PHEV beschikt de auto over een brandstofmotor en een grotere batterij, die u met een stekker kunt opladen. Hierdoor kunt u tot 65 kilometer volledig elektrisch rijden, en kunt u voor de aandrijving van de wielen, zowel de batterij als de brandstofmotor aanspreken.

Renault CLIO Business E-TECH Hybrid

De nieuwe Renault CLIO Business is ook beschikbaar als Hybrid. De nieuwe Renault CLIO Business E-TECH Hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Dit zorgt voor ongekend rijplezier en zuiniger rijden. Door 80% van de tijd elektrisch te rijden, bespaart u 40% op je brandstofverbruik. Ook stoot u minder CO2 uit.