Doe nu de gratis aircocheck

Geniet van frisse lucht en beleef een ontspannen lente. Met zonnige en warme dagen in aantocht is het prettig dat u weet of het aircosysteem nog goed werkt. En is alles wel schoon en fris? U weet het direct na de gratis Airco Check!


Maak nu een afspraak


Extra opties

Mocht uw airco toe zijn aan onderhoud, dan kan het zijn dat wij u vrijblijvend één van deze -tijdelijk extra voordelige- opties adviseren:


Airco Reiniging

In een aircosysteem kunnen zich bacteriën ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen.

Nú voor slechts € 39 + kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels.​


Airco Servicebeurt

Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van uw aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contrastvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt het pollenfilter vervangen.

Nú vanaf € 102 + kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels.​


Airco Onderhoud Compleet

Wilt u zeker weten dat uw airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van uw aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging én Airco Servicebeurt zoals hiervoor omschreven.

Nú vanaf € 136 + kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels.


Last van pollen?

Dan hebben wij goed nieuws! Er zijn ook allergie-filters die vrijwel alle pollen uit de lucht filteren. Dan gaat u nóg comfortabeler de lente in. Vraag onze service adviseurs om meer informatie.


Maak kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels voor 4 personen

Kiest u voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet? Dan maakt u kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels voor 4 personen.

Bestaande uit:

 • 2x hotelovernachting
 • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 2x heerlijk 3-gangen diner
 • informatiepakketje van de omgeving incl. fiets- en wandelroutes
 • gratis WiFi

Hoe maakt u kans?

 • laat airco onderhoud uitvoeren in de actieperiode bij Terwolde Renault
 • ga naar my.renault.nl
 • log in of word lid en geef uw factuurnummer door

Begin juni trekken wij 14 winnaars!

Kijk hier voor de actievoorwaarden


Speciaal aanbod voor alle Renault-rijders

Naast kans op het All-in arrangement heeft Fletcher Hotels voor alle Renault-rijders sowieso een extra speciaal aanbod:

Nú van € 79,- voor slechts € 29,90 voor 2 personen

 • 1x hotelovernachting (o.b.v. 2-persoonskamer)
 • informatiepakket van de omgeving incl. fiets- en wandelroutes
 • gratis WiFi

Hoe werkt het?

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2022. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen vanuit Renault Nederland vanaf 1 januari 2022, incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. Vraag ons naar de prijzen voor uw Renault. Niet van toepassing voor Renault ZOE.

Winactie ‘Fletcher’: bezoek onze werkplaats voor Airco onderhoud en geef uw factuurnummer door op my.renault.nl. Hieruit worden begin juni 2022 de 14 winnaars getrokken. Meer informatie en alle voorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden.